ATM- Volvo



Fredags krök

Vilken dag! Igår kväll var det krök hemma hos Sara. Kian och Mohamed kom hem till mig innan och så tog vi sällskap hem till Sara. En helt okej kväll med göttr folk,dans,prat och olika drickspel. 
Påvägen hem drog jag,Emelie,Mattias och Joel till mc för lite nattamat, standard! 
Kom hem halv 3 och va lagom sliten. Så fruktansvärt kallt var det dessutom. 
Runt halv 4 kunde jag äntligen gå och lägga mig, fick sitta uppe och vänta på Kian som sedan gjorde mig och Emelie sällskap. 

Vi vaknade upp runt 10 imorse, vi låg sedan och kolla på häxan surtant haha, men vi bytte över till en film lika snabbt.
Idag händer inte så mycket, tråkigt väder, med regn och blåst, men ska ändå försöka ta mig ut för att träffa lite vänner! 





Konstig vecka

Det va ett tag sen jag uppdatera någonting, men har inte haft motivationen till att blogga nu den senare veckan. Inget speciellt har hänt under veckan, trodde jag bröt armen,va på sjukhuset,fick gips, va på återbesök och tog av gipser, läkaren bröt typ armen på mig..det är typ det som har hänt den här veckan.. Gjorde så sjukt ont i armen när läkaren drog och klämde i armen. De kan inte se någon fraktur på min arm, men den det gör sjukt ont, och kan inte vrida armen utan att hela armen typ går av haha. Jaja, slut pratat om min arm. 

Kom precis hem från skolan, ganska skönt att sluta så tidigt, men riktigt jobbigt att kliva upp halv 7 på morgonen. 
Ska snart åka in till stan och möta upp några i stan och sedan åka mot mc för att återigen köpa en big Mac för 5 kr haha.



RSS 2.0